I Denne Artikel:

Den indtægtede skattekredit eller EITC er en skattefordel for personer med lav indkomst og familier, der har til formål at yde ekstra økonomisk støtte. Kvalifikationer og størrelsen af ​​ydelsen afhænger af, hvor meget skatteyderne tjener, hvilken type indkomst han modtager, hvor mange børn han bryr sig om og hans civilstand.

Trin

Bestem om du har indtjening. Indtjent indkomst er en skattepligtig indkomst, du får fra at arbejde. De to måder at få indkomst på er at arbejde for en person, der betaler dig eller arbejder i en virksomhed, du ejer. Indtægter, som du modtager fra renter, pensioner og social sikring, betragtes ikke som lønindtægter. En undtagelse fra denne regel er, hvis du har et handicap og modtager ydelser ved invalidepension. Hvis dette er tilfældet, er disse ydelser fortjenesteindtægt, indtil du når minimum pensionsalder, hvorefter disse ydelser ikke længere betragtes som arbejdsindkomst. Hvis du ikke har nogen fortjent indkomst, kvalificerer du dig ikke til skattekredit.

Trin

Bestem om din indkomst er under EITC Indkomstgrænser. Husholdninger, der tjener mere end et bestemt beløb, er ikke berettiget til ETI. På tidspunktet for offentliggørelsen strækker grænserne fra $ 13.660 for en person, der indgiver sig separat uden kvalificerende børn til $ 49.078 for et par arkivering i fællesskab med tre eller flere kvalificerede børn. Også din investeringsindtægt skal være $ 3.150 eller mindre for året.

Trin

Vurdere, om dit barn, hvis du har en, opfylder EITC-kriterierne. Dit barn skal have et gyldigt socialsikringsnummer og skal også være din søn, datter, adoptivbarn, stifebarn, plejebarn, bror, søster eller børnebarn. Barnet skal være yngre end dig, og enten under 19 år, yngre end 24 og en fuldtidsstuderende eller handicappet. Barnet skal have boet hos dig i USA i mere end et halvt år. Hvis du har indtjening mindre end skatteårets begrænsning for din særlige situation, kvalificerer du dig til EITC.

Trin

Bestem om du kvalificerer dig ud fra medarbejderregler, hvis du ikke har et barn. Du og din ægtefælle, hvis du er gift, skal have boet i USA i mere end halvdelen af ​​skatteåret. Enten skal du eller din ægtefælle være mellem 25 og 65 år. Endelig kan du og din ægtefælle ikke kvalificere sig som en andens afhængighed. Hvis du opfylder disse kriterier og har fortjent indkomst mindre end skatteårets begrænsning for din særlige situation, kvalificerer du dig til EITC.


Video: